Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY βρίσκεται στη Λεωφόρο Καποδιστρίου 116, στην Φιλοθέη στα όρια με την Ν. Ιωνία, με εύκολη πρόσβαση και από Αττική οδό, εξυπηρετώντας ιδανικά τα βόρεια προάστεια.

Άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβρη του 2010 και αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση, με τη δική μας φροντίδα και τη δική σας υπογραφή - μία αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης στις πιο προσιτές τιμές.  Ένας μαγευτικός χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την υψηλή αισθητική του.

Ο περιβάλλον εξωτερικός του χώρος με το συντριβάνι και τους μεγαλοπρεπείς του φοίνικες, αποτελούν ιδανικό χώρο για το καλωσόρισμα των καλεσμένων σας.

Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY είναι ένας σύγχρονος χώρος εκδηλώσεων, έτοιμος να καλύψει από την πιο απλή συγκέντρωση, μέχρι μεγάλες δεξιώσεις, με υπευθυνότητα και ξεχωριστές προτάσεις. Το προσωπικό μας αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και επαγγελματισμό, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πολύ καλά την αξία της άριστης εξυπηρέτησης, της προθυμίας και της διαθεσιμότητας, για την επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Από τον maître και τους σερβιτόρους, ως τον βοηθό του chef, στόχος όλων είναι η ικανοποίηση που μας δίνει η απόλυτη επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης. Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό της κουζίνας μας, επιδιώκει να εντυπωσιάζει πάντα με την παρουσίαση των πιάτων που έχετε επιλέξει.

Η κλειστή του αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα σε καθιστό set up καθώς και 500 άτομα σε όρθιο cocktail. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, έχουν την υποδομή για να φιλοξενήσουν δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, κοινωνικές εκδηλώσεις σωματίων και συλλόγων, συνέδρια, εκθέσεις τέχνης αλλά και κάθε είδους κοινωνικής σας εκδήλωση.

Οι ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής μας αποτελούν ταυτόχρονα αφετηρίες για νέα βήματα μπροστά. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY, οι οποίοι, υπό την διεύθυνση της Ντόρας Κουρτελέση και του Γιώργου Χαρλαμπόπουλου,  θα σχεδιάσουν μαζί σας βήμα-βήμα την ιδανική δεξίωση σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

Άνθρωποι με αγάπη για αυτό που κάνουν, με γνώσεις που εμπλουτίζονται συνεχώς, με μακροχρόνια εμπειρία και προσήλωση στον κοινό στόχο: την επιτυχία της δικής σας δεξίωσης.

Στην κουζίνα μας - η οποία βρίσκεται εντός του χώρου - η απλότητα γίνεται τέχνη και τα πιο αγνά και υγιεινά υλικά μετατρέπονται σε αξέχαστες γευστικές απολαύσεις!

Ακόμη, το Αρχοντικό Gallery έχει τη δυνατότητα και το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για να σας εξυπηρετήσει και στους ακόλουθους τομείς: